Hälsokontroll i Malmö – Så funkar det

Många undrar över sina värden och vill gärna veta mer om vad man eventuellt har brist på. Genom att göra ett blodprov kan man få snabba svar angående ens hälsa och sedan anpassa sin kost och sina rutiner för att må så bra som möjligt. Nu är detta enklare än någonsin eftersom man snabbt och smidigt kan göra en hälsokontroll i Malmö, och få svaren direkt i sin journal på nätet.

Välj typ av hälsokontroll

Beroende på vad man vill kolla upp kan man beställa olika typer av kontroller. Enklare kontroller tittar bara på de vanligaste bristvärderna medan mer grundliga kontroller har ett bredare spektrum. Dessutom finns det andra saker man kan kontrollera, såsom test för D-vitaminbrist eller PSA-test. Det första man gör då man vill utföra en hälsokontroll i Malmö är helt enkelt att välja och beställa den kontroll som passar en bäst.

Gå till ett provtagningsställe

Nästa steg är att leta upp ett provtagningsställe för att lämna sitt blodprov. Det finns flera olika ställen runt om i Malmö vilket gör det enkelt att hitta något i närheten. Dessutom gäller drop-in och man kan gå på en tid som passar ens eget schema. Detta gör det mycket smidigt att lämna blodprov och det finns ingen anledning att skjuta upp det.

Provsvaret direkt i ”Min Journal”

Så fort ens blodprov är analyserat kommer resultatet att laddas upp direkt i ”Min Journal”. Där kan man enkelt och utan konto logga in med hjälp av mobilt Bank-ID. Blodvärdena kommer att jämföras med referensvärden och skulle något avvika finns även kommentarer och råd från en läkare. Om man skulle ha ett värde som avviker mycket från referensvärdet kan man komma att bli uppringd.

Håll koll på hälsan genom en smidig hälsokontroll i Malmö

Eftersom det är så otroligt enkelt att utföra en hälsokontroll i Malmö finns det inga anledningar att låta bli. Genom att regelbundet hålla koll på sin hälsa och sina värden kan man undvika att allvarliga brister går oupptäckta. Detta gör att man kan upprätthålla en generellt god hälsa över lång tid. Det finns en mängd fördelar med att göra sin hälsokontroll ofta:

  • Snabbt och smidigt
  • Enkelt att tolka resultaten
  • Bättre allmänhälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *