Skönhet och nya produkter

Det finns ett flertal produkter för hårvård, som tagits fram av erfarna forskare. Dessa består bland annat av en speciell hårborste med UV-ljus, som används tillsammans med olika medel för att reparera skadat och slitet hår. Läs mer om Eyracures produkter och hur dom används här.

Hårvårdsprodukter från Eyracure.com

På Eyracure.com hittas en rad produkter som är avsedda att användas tillsammans i en behandling för skadat, torrt och / eller slitet hår. Produkterna har tagits fram av erfarna forskare som tillbringat många år i laboratoriet för att ta fram formulan som kallas för BioLAP-20.

I formulan, som sprayas i håret, finns en funktionaliserad biomolekyl som aktiveras under UV-ljus. UV-ljus finns i sin tur i Eyracures egen hårborste och under behandlingen så repareras hårskador som uppstått till följd av exempelvis blekning, kemiska behandlingar och värmeverktyg.
För att komma i gång med behandlingen finns färdiga startkit att köpa direkt på Eyracure.com. Ett sådant kit innehåller en UV-borste, den behandlande formulan BioLAP-20, en finisherbehandling samt en sprayflaska.

Startkiten finns med 1, 2, 4 och 10 doser och det finns även kit som innehåller schampo och balsam från det egna märket.

Utöver kiten finns även en kategori för refill, tillbehör och andra hårprodukter. På Eyracure.com finns även möjlighet att köpa presentkort, för den som vill ge bort behandlingen till någon annan.

Så används produkterna

Produkterna från Eyracure.com är avsedda för hemmabruk och det finns enkla men tydliga instruktioner att tillgå på hemsidan. Där förklaras behandlingsprocessen ungefär så här:

  • Borsta igenom och tvätta håret som vanligt med schampo men använd inte balsam. Handdukstorka noggrant men försiktigt.
  • Blanda ihop produkterna Activator och Bond Builder i glasflaskan, fyll på med vatten upp till markeringen och skaka.
  • Spraya blandningen över hela håret – från rot till topp.
  • Aktivera UV-borsten och borsta noggrant igenom hela håret minst en gång.
  • Skölj håret med vatten och applicera produkten finisher, låt verka i 3–5 minuter och skölj igen.

Dom två första behandlingarna ska göras med ca en veckas mellanrum och därefter ungefär var 6e vecka. För den som köpt ett startpaket från Eyracure.com och behöver fylla på med någon av delarna som behövs till behandlingen så går det som sagt att handla från kategorin ”Refill” på hemsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *