Om Aroniabutiken och dess utbud

Aroniabutiken är en webbutik som säljer kosttillskott och andra hälsoprodukter med fokus på aroniaprodukter – därav butikens namn. Aronia är ett eftertraktat ”hälsobär”, även kallat ”Europas eget superbär” som sedan en lång tid tillbaka har använts som en alternativ behandling för olika åkommor. Butiken erbjuder även andra produkter, så som vitaminer och mineraler, vattenreningsprodukter och hudvård.

Mer om Aroniabutiken

Aroniabutiken fick sitt namn till följd av grundarens import av just Aronia. Bären kommer från Aroniada i Bulgaren – ett familjeföretag som har en lång erfarenhet och tradition av att just odla och producera olika produkter av hälsobäret.

Bulgarien har ett fördelaktigt läge och klimat för att odla bäret. Det är soligt och varmt vilket gör att det når sin fulla potential vad gäller både smak och koncentration. På Aroniada kallpressas bären direkt efter skörd, vilket gör att alla näringsämnen kan tas till vara på. Marken när bären odlas har aldrig besprutats eller konstgödslats, vilket gör produkterna ekologiska.

Efterfrågan från privatpersoner var Aroniabutikens startskott, tillsammans med efterfrågan på andra produkter inom hälsa och välmående.

Utbud av produkter

Aroniabutiken säljer bland annat hälsokostprodukter så som vitaminer, mineraler, proteinpulver och vattenrenare. Enligt sidan själv så passar utbudet för den som vill leva så rent som möjligt, enligt så kallade ”renlevnads principer” men också för den som är nyfiken på det europeiska superbäret och produkter som producerats av detsamma.

Under kategorin Aronia kan man till exempel hitta:

  • Juicer – En juice av 100% pressade bär, utan konserveringsmedel och tillsatser. Detta är en av storsäljarna hos Aroniabutiken och juicerna finns i både stora och små flaskor, samt som storpack och för styckförsäljning.
  • Pulver – Pulver av malda bär, kan till exempel användas i smoothies, gröt och müsli. Pulvret består av 100% bär och har inga konserveringsmedel eller andra tillsatser.
  • Torkade bär – Dom torkade bären kan ätas precis som dom är eller användas som ingrediens vid bakning och matlagning.
  • Vinäger – Vinäger av Aronia kan användas som vanlig vinäger – i matlagning, på salladen eller som ”shot” för att hjälpa matsmältningen.

Butiken arbetar för att hålla en god service och har man frågor så kan man både ringa och maila, enligt hemsidan, när som helst. Kontaktuppgifter, så som telefonnummer och mailadress finns att hitta på sidan och här finns även ett formulär där man kan skicka sina frågor direkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *